ConnectedCooking a RATIONAL-tól: A professzionális konyhák így fejlesztik ki teljes potenciáljukat

Szerző: | 2022.03.01 | Hírek, Konyha

Ami már a járvány előtt is a láthatáron volt, az a különféle lezárások miatt valóban elindult: a digitalizáció a kereskedelmi konyhában. Theresa Felchner, a Rational ConnectedCooking termékmenedzsment-vezetőjének értékelése szerint az, ami régóta szabvány volt az árukezelésben és a főzőrendszerekben, ma már a higiénia, a receptek és készülékek kezelésében is nagy szerepet játszik. Ajánlásunk: „Egyszerűen regisztrálja a Rational főzőrendszereket a ConnectedCookingban, és azonnal hasznosíthatja a teljesen új konyhai lehetőségeket.”

A digitalizáció megkönnyíti a konyhai életet | Fotó: Rational

A ConnectedCooking lehetővé teszi a Rational főzőrendszerekhez való digitális hozzáférést okostelefonon, táblagépen és PC-n keresztül, így például a főzési programok digitális kezelését, a készülék szoftverének automatikus frissítését és a HACCP-adatok dokumentálását. „Sok ügyfelünket lenyűgözi, hogy a digitalizáció mennyivel megkönnyíti a mindennapi konyhai életet, és mire képesek főzőrendszereik” – mondja Felchner.

Egyebek mellett a munkafolyamatok jelentősen leegyszerűsíthetők például recept- és főzőprogramok létrehozásával, a szoftverfrissítések automatikus elosztásával az összes integrált Rational készülékhez, valamint a főzési programok egyetlen kattintással történő megjelenítésével az összes készüléken. Például ugyanazokat az ételeket több ágazatban is elő lehet állítani azonos minőségben. „A berendezéseket optimálisan használják, és az állásidők minimálisra csökkennek. Ezzel sok időt és természetesen pénzt takaríthatunk meg” – magyarázza Felchner. Egy másik ok a ConnectedCooking mellett: minden ellenőrzés alatt áll, például a HACCP-adatok automatikus generálásával és archiválásával. Felchner ajánlása: „Csak próbálja ki a ConnectedCooking lehetőségeit saját Rational készülékén. A regisztráció és a használat ügyfeleink számára ingyenes.”

A hálózatépítést a legjobb azonnal megtenni a készülék telepítésekor, de később is bármikor elvégezhető. További információkért és részletekért látogasson el a ConnectedCooking.com oldalra vagy látogasson el a SIRHA Budapest (2022. március 22–24.) A Pavilon D5-ös standjához, ahol élőben főznek szakácsaink Önök előtt, valamint Serényi Zsolt séffel is találkozhatnak.

(X)