Csokoládé, sokféleképpen

Szerző: | 2018.04.17 | Céghírek, Hírek

Süß – Édes Élet néven indult el 2014-ben a csokoládés tematikájú rendezvényekre szakosodott vállalkozás, amellyel számos gasztronómiai eseményen találkozhatunk. A Süß igazi specialitása a jó minőségű borokkal készített krémes töltetű bonbonok készítése és értékesítése, ami igazán egyedivé teszi őket a piacon.

Számos budapesti szállodában rendezett eseményen mutatták már meg különlegességeiket, és egyre több hotel be is építi a Süß -t élményalapú szolgáltatásai közé. Így nemcsak a magyar közönségnek, hanem az idelátogató külföldieknek is megmutatják, hogyan készítik kézműves, gourmet bonbonjaikat – borkóstolóval kísérve. A szakmai érdeklődők pedig a Borkollégium szervezésében kaphatnak ízelítőt a mesterségből.

A korábban politológiával foglalkozó alapító, Juhász Lilla beleszeretett a csokoládé szerteágazó világába, és egy svájci akadémián tanulta ki a mesterséget, ma már a különleges ízharmóniákra alapozva szervez alkotóműhely foglalkozásokat. Eddigi legizgalmasabb kreációja a zellerpárlattal készített bonbon, hiszen a borok mellett a párlatokat is bevették a repertoárba.

Következő lépésként a boutique hotelek felé szeretnének terjeszkedni, hogy ott is szervezett keretek között csokoládés foglalkozásokat tarthassanak, és az éttermek számára is kínálnak különleges bonbonokat, akár elköszönőfalatként is.

További információk: www.suss.hu

(x)