Tavaszi gasztropiknik és sok tál dödölle

Szerző: | 2017.03.20 | Hírek

Március 25-26-án déltől este 8-ig hagyományteremtő céllal indul a D-NAP(ok) gasztropiknik a Keszthely Yacht Kikötőben, melyen a Balaton neves és jellemzően regionális, helyi alapanyagokra építő éttermei és a Pannon Egyetem Burgonyakutatási Központja mindent a dödöllére tesznek fel.

Ez alkalomból a házigazda, a Paletta bisztró kínálata is kapcsolódik az eseményhez. A mini-gasztrofesztválon a vendégéttermek séfjei két-két ételt prezentálnak. A saját dödölle mellet egy szabadon választott ételt készítenek, keszthelyi nemesítésű burgonya felhasználásával.

Lesznek még helyi termelők, burgonyakutatók, előadások, vagány borok és még vagányabb borászok, DJ Sosemvolt legjobb zenéi, gyerekeknek játszósarok, krumplinyomda, jó időben ugrálóvár.

A résztvevő éttermek:

Baricska Csárda

Bezerics Borház

Terra Pannonia / balatonyfenyvesi Angus marhák

Korosajt Műhely

TüTü utazó gasztrobusz

Hubertus Hof

Pannon Egyetem Burgonyakutatási Központ

Paletta bisztró

Laposa Borbirtok