Tavaszi ízek a Demeter Chocolate-nál

Szerző: | 2017.03.29 | Céghírek, Hírek

A Demeter Chocolate izgalmas új szortimenttel jelentkezik, a tavaszt már az új díszdobozos csokoládék jellemzik, amelyben számtalan ízzel találkozhatnak a vásárlók, elsősorban a szezon sztárjaival, a levendulás, epres-citromfüves, meggyes-kardamomos és a – már nyárral kacérkodó – mojito ízesítésű bonbonokkal.

A Demeter Chocolate húsvéti kínálatában a nyuszikkal, tojásokkal gazdagon díszített táblás tej-, ét- és fehér csokoládék, a tavaszi dekorációkban bővelkedő csokinyalókák mellett, színes fóliába csomagolt, minőségi tejcsokoládéból készített nyulak és színes cukorba mártott, egyedileg díszített csokoládétojások is helyt kapnak.

A rendkívül mutatós üreges csokoládétojásokon kívül, a Demeter Chocolate töltött tojásokkal is készül a tömör élvezetet kedvelő vásárolói számára. A – tavaszi ízvilágnak megfelelő – töltelékkel ellátott étcsokoládé tojások között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Az epres, a málnás és a lime-os töltelékű csokoládétojások mellett természetesen a klasszikus trüffelkrémes tojások is helyet kaptak a tavaszi díszdobozokban.