Dhanpal Singh Negi a Kempinski Corvinus új indiai séfje

Szerző: | 2019.11.19 | Hírek

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest örömmel adta hírül, hogy Dhanpal Singh Negi indiai szakács nemrégiben csatlakozott a szálloda csapatához.

A Kempinski Corvinus munkatársai egy évvel ezelőtt egy indiai cég által rendelt eseményen találkoztak Dhanpal Singh Negivel, aki akkor vendégszakácsként működött közre az ügyfél megbízásából. A közös munka olyannyira sikeres volt, hogy a szálloda meghívta az indiai szakácsot, hogy csatlakozzon a budapesti csapathoz állandó munkatársként.

Dhanpal Singh Negi Indiában született. Számos szállodában dolgozott korábban, valamint indiai gasztronómiai fesztiválokat szervezett Srí Lankán és Olaszországban.

A Kempinski Hotel Corvinus  az elmúlt években számtalan indiai rendezvény lebonyolítására kapott megbízást. Az indiai megrendelők speciális igényeit figyelembe véve a hotel bankett ajánlataiban széles választékban szerepelnek vegetáriánus ételek és a hagyományos édes tea.

India-specialistaként, a hotel számára mindenképpen autentikusságot ígér egy született indiai séf közreműködése az esküvői és partiajánlatok kidolgozásában. A szálloda főszakácsa jelentős szerepet szán Dhanpal Singh Neginek, mind a hotel bankettszintjén – a Ten Roomsban -, tartott rendezvényeken, mind azokon a catering eseményeken, amelyekkel a The Kitchen Caterst bízzák meg.

Dhanpal együtt dolgozik a szálloda reggeliztető szakácsaival is, egyik feladata az ázsiai büfésarok ajánlatának gazdagítása.