Bemutatkozott a DSK Wine & Grill a Ritz-Carlton Hotelben

Szerző: | 2019.11.14 | Hírek

A Ritz-Carlton Hotel díjnyertes étterme, a Deák St. Kitchen megújult arculattal és névvel várja vendégeit a belvárosban, ami jó hír mindenkinek, aki szereti a minőséget feszengés nélkül élvezni. A DSK Wine & Grill étterem új arculata igazán nagyon kellemes légkört biztosít, amit a személyzet kedves közvetlensége is nagyban erősít.

Ahogy az étterem, úgy a menü is megújult, az új fogásokat tartalmazó menüsor kizárólag a legfinomabb és legfrissebb magyar, szezonális alapanyagokból készült, és nagyszerű ízeket kínál a hazai éttermi közönség, illetve a városba látogató turisták számára, akik ebéd- és vacsoraidőben különböző menüről választhatják ki kedvenceiket.

A Ritz-Carlton Budapest épületében található étterem olyan gasztronómiai koncepciót valósított meg, melyben a nemzetközi klasszikusok a lehető legtöbb esetben hazai, az idényre jellemző alapanyagokra támaszkodva, egy kis csavarral kerülnek a tányérra. A DSK Wine & Grill különleges kulináris élményt kínál, melyet a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel összeállított italválogatás egészít ki.

A DSK Wine & Grill megújult étlapján a könnyű, zöldséges fogások mellett gazdag húsételek is szerepelnek, és a kor szellemének megfelelően odafigyelnek a különleges étrendi igényekkel rendelkező vendégekre is.

Az éhes vendégek többek között olyan fogásokat kóstolhatnak, mint a rókagombás polenta, a rántott mangalica karaj, a sült szárnytöves csirkemell vagy a házi marha-bárány kolbász, amelyeket olyan köretek egészítenek ki, mint a rántott répa, a tejmajonézes burgonyasaláta, a karamellizált karfiol vagy a paradicsomos káposzta. Mindezek mellett a vendégek megtalálhatják kedvenceiket az étterem széleskörű street food és grill választékában is.

Az új őszi/téli fogások mellett a látogatók a DSK Wine & Grill frissen bemutatott bor- és koktélkínálatát is kipróbálhatják, átélve ezzel az őszi színek és illatok mellett a közelgő ünnepek hangulatát is.

Purger Attila, a DSK Wine & Grill konyhafőnöke saját bevallása szerint arra törekedett az új étlap összeállításánál, hogy a magyar konyha tradícióit tiszteletben tartva, valamint a mai trendeket is figyelembe véve alakítsa ki az őszi/téli a DSK menüajánlatat.