Életre szóló borelőfizetés 6000 dollárért

Szerző: | 2022.01.04 | Hírek, Italsor

A fair trade, vegán, környezetbarát és antisznob borokat kínáló Obvious Wines 6000 dollár értékű „Life of Wine” ajánlatot tett honlapján, amely előfizetőinek havonta négy üveg bort garantál egy életre.

A tagság minden olyan bort magában foglal, amely jelenleg elérhető az amerikai borforgalmazó cég webhelyén, beleértve a limitált kiadású borokat is, és a szállítási körzeteken belül (35 államba és Washington DC-be) a szállítási és kezelési költséget is tartalmazza.

Egy üveg Obvious Wine átlagos ára körülbelül 20 dollár, ez azt jelenti, hogy ha valaki minden hónapban négy palackot rendel, akkor valamivel több mint hat éven belül megtérül az ár.

Az Obvious Wines családi birtokborokat értékesít, amelyeket kaliforniai, chilei és franciaországi szőlőültetvények fenntartható gazdálkodási módszereivel készítettek.

„A borkereskedelemben dolgozva némileg érzéketlenek lehetünk az olyan kényelmi szempontok iránt, hogy mindig legyen kéznél egy valóban jó bor. Célunk, hogy elérhetőbbé tegyük a minőségi borokat a tömegborok helyett.” – mondta Brice Baillie, a cég alapítója.