Elindult a szakmai jelentkezés a Sirha Budapestre!

Szerző: | 2017.12.08 | Céghírek, Hírek

A szálloda- és vendéglátóipari, gasztronómiai, élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, valamint csomagolóipari szakkiállítás 2018. február 7-9. között várja az iparágak képviselőit.

A szakemberek 2018-ban először, két pavilonnyi területen ismerkedhetnek az eddig bejelentkezett, több mint 200 kiállító termékeivel és szolgáltatásaival, sőt bemutatásra kerülnek a legutóbbi kiállítás óta piacra vezetett újdonságok is az Innovációs Termékversenyen, melyek közül a legnagyobb újítások kiemelt helyet kapnak az eseményen. Üzletkötésre, pedig az Enterprise Europe Network, PRIMOM alapítvány nemzetközi üzletember találkozója biztosít lehetőséget.

A kiállítás versenyhelyszínein többek között olyan programok kerülnek megrendezésre, mint a Bocuse d’Or magyar döntője, az Omnivore Budapest és az International Catering Cup magyar döntője, utóbbi kettő, először várja a látogatókat hazánkban, de a kiállítás otthont ad a Közétkeztetési Szakácsverseny döntőjének is. A konferencia teremben, pedig a Pannon Gasztronómiai Akadémia, az AMC, az MTÜ és a NÉBIH előadásai várják a szakembereket.

A kiállításra a szervezők díjmentes belépési lehetőséget biztosítanak a szakembereknek. A szakmai belépőért a http://sirha-budapest.com/hu/regisztracio-jegyvasarlas oldalon lehet regisztrálni.

Bővebb információ a www.sirha-budapest.com oldalon található. A kiállítás szakmai partnere az Agrármarketing Centrum, kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiapartnere a Trade Magazin.