Elindult a szavazás a VinCE Awardsra

Szerző: | 2018.03.20 | Események, Hírek

A borszakma kiválasztotta az ország legjobb borbárjait és boros szolgáltatásait, a zsűri jelöltjeiből a közönség választja ki a kategóriák győzteseit. A szavazás április 2-ig tart.

A Carpe Diem Borbár, a Kadarka Bár és a Drop Shop Borbár lettek az ország legjobb borbár jelöltjei 2018-ban, a legjobb borlap jelöléssel pedig a Borkonyha, az Arany Kaviár Étterem  és a Fricska Gastropub jeleskedik. A VinCE Awards nevezettjeit a 16 tagból álló szakmai zsűri választotta ki, és hogy kik nyernek, azt a nagyközönség döntheti el a március 19-től április 2-ig tartó szavazáson. A szakmai zsűri tagjai között többségben ismert hazai és külföldi borszakírók, sommelier-k szerepelnek, mint Kristian Kielmayer, Herczeg Ágnes vagy Csapody Balázs, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja.

A VinCE Awards díjátadó gálát idén április 5-én rendezik meg a Várkert Bazárban,a VinCE Budapest Wine Show-n. Az elismerés a boron keresztül láttatja a világot: a legjobb borral kapcsolatos helyeket és szolgáltatásokat nyolc kategóriában díjazzák. Ezek közül szavazhatja meg a közönség, hogy melyik étteremé a legjobb borlap, melyik a legjobb boros szálláshely, és ki az év legjobb borbeszerzője.

A VinCe Budapest Wine Show-t idén április 5-7. között rendezik meg. A közönség a rendezvény weboldalán április 2-án 23 óráig szavazhat.

A szavazás elérhető itt: https://internationaldomainalias.wufoo.com/forms/z1e24co90ao1uxk/

Bővebb információ: https://vincebudapest.hu/