Elkezdődött az Olasz Fesztivál

Szerző: | 2018.05.30 | Céghírek, Hírek

Immár negyedszer hirdeti meg az Olasz Külkereskedelmi Intézet a budapesti Olasz Nagykövetség védnökségével és az Olasz Kultúrintézet, valamint a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara együttműködésével az Olasz Fesztivált, május 30. és június 16. között.

A több mint kéthetes rendezvény az olasz termékek bemutatója, ahol a résztvevő cégek – amelyek száma évről évre nő, és idén már eléri a 100-at – számos kedvezményt és nyereményt ajánlanak fel. Emellett eseményeket szerveznek a Made in Italy és az olasz stílus népszerűsítéséért, többek közt a gasztronómia, a turizmus és a kultúra jegyében.

Május 31-én például a proseccókkal ismerkedhetnek az érdeklődők, június 8-án Budapest Business Party néven (számos egyéb szolgáltatóval és képviselettel együtt) B2B kapcsolatteremtő eseményre várják az üzletembereket, míg június 12-14. között Olaszország ízei beköltöznek a Nagyvásárcsarnokba.

Az idei Olasz Fesztivál kiemelt régiója Szardínia, a tartomány többek közt kézműves péksütemény-bemutatóval, rövidfilmekkel és zenei programokkal mutatkozik be.

További információ: http://italianfestival.eu/