A High Note Skybar legújabb, a héten induló gasztro-kulturális programja a designban is követi az erdő jellegzetességeit.

A márciusig tervezett koncepció keretében ugyanis az Aria Hotel Budapest tetőterasza erdővé alakul, és ennek fogyasztható növényei és állatai alakítják a kínálatot, a koktélokat és a hozzá készült ételeket, desszerteket.  Fekete berkenye, homoktövis, boróka, ibolyalikőr, szarvashús, moha, sóskaborbolya és dohány – az erdő ízei inspirálták a High Note SkyBar csapatát. A hangsúly a koktélokon van, amelyeket Anger Borbála, a High Note SkyBar barmanagere készít, a különleges fogások és desszertek pedig Kövér Gergely séf és Szabó Zsuzsa cukrász alkotásai.
A koncepció szerint a fagyos vadon 13 koktélba, 8 főételbe és 4 desszertbe fogalmazva elevenedik meg. A koktélokat lámpásban, csuporban, hordóban szolgálják fel, a lazac fenyőággal marinálva érkezik, a kacsamell mellé tőzegáfonyát készít a séf, hogy az Aria Hotel Budapest panoráma terasza tökéletes erdő legyen.