Felhívás a Gundel Károly – díjra

Szerző: | 2015.07.21 | Események, Hírek

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – 2015-ben is felhívást hirdet a Gundel Károly – díj elnyerésére.

A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.

Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.

A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról 2015. július 1. után letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére 2015. augusztus 23. éjfélig.

Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapján, 2015. szeptember 23-án a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra.

A kitüntetés átadása ünnepélyes keretek között 2015. november 22-én, vasárnap megrendezendő MVI díszebéd keretében kerül sor Budapesten a szakma számos nagy alakja, valamint a sajtó részvételével Budapesten, az Öböl Ház Rendezvényközpontban (11. ker. Kopaszi gát 2.).

Bővebb információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján, a www.mvi.hu oldalon érhető el.