Fiatal munkanélkülieken segít a Marriott

Szerző: | 2018.09.05 | Céghírek, Hírek

A napokban kezdődött a Marriott International éves You Eat, We Give jótékonysági programja, melynek célja, hogy 2018-ban 400 000 euróval segítse azon európai alapítványokat, melyek fiatalokat támogatnak önálló életük és szakmai pályafutásuk kialakításában.

A Budapest Marriott Hotel és a Courtyard by Marriott Budapest City Center mellett idén a The Ritz-Carlton, Budapest is csatlakozik az akcióhoz. Szeptemberben és októberben a szállodák 1 eurónak megfelelő összeget adományoznak minden elfogyasztott ebéd és vacsora árából. A jótékonysági projektben résztvevő éttermek a Deák St. Kitchen (The Ritz-Carlton, Budapest), a Peppers Mediterranean Grill (Budapest Marriott Hotel) és az Oléo Pazzo Mediterranean Bistro (Courtyard by Marriott Budapest City Center).

A Marriott európai szintű World of Opportunity programján belül a You Eat, We Give kezdeményezés fő célja a fiatalok munkanélküliségének csökkentése, kiválasztott jótékonysági partnerszervezeteken keresztül. Az európai Marriott szállodákkal együtt az adományokat szakképzésekre és készségeket fejlesztő tanfolyamokra fordítják az SOS Gyermekfalvak Ifjúsági Programjain keresztül. Az Egyesült Királyságban található szállodák adományai pedig a The Prince’s Trust által működtetett továbbképzésekhez járulnak hozzá.

A Marriott International vendégei segítségével több mint 3 millió euró adomány gyűlt össze a You Eat, We Give kampány 2012-es indulása óta, a cég dolgozói pedig 60 000 önkéntes órában segédkeztek abban, hogy fiatalok megtalálják a karrierjük felé vezető utat.