Flair-show a Mericano GastroBarban

Szerző: | 2015.12.14 | Események, Hírek

A koktélok és flair-showk világában jól ismerik az argentin Delpech fivéreket, hiszen Christian aktív versenyző korában verhetetlen volt, tizenkilencszer lett világbajnok a falir bartendering műfajban, testvére, Rodrigo pedig tizenhatszor volt világelső. Ők és a Hungary’s Got Talent elődöntőse, az akrobatikus elemekkel megfűszerezett flair bartender showt prezentáló Buda Julianna mutatta meg tudását a Mericano GastroBarban egy fergeteges éjszakán.

A Delpech fivérek éppen útban vannak Olaszországba, ahol több Master Classt fognak tartani az érdeklődőknek, de előtte még beugrottak Budapestre, hogy támogassák és segítség Juliannát az elődöntőbe való felkészülésben és megmutassák a hazai közönségnek, miben is rejlik az akrobatikus bartending művészete. A testéverek egyébként jelenleg Las Vegasban és Miamiban élnek és dolgoznak.

A Mericano GastroBar Budapest legfrissebb és igazán egyedi gastro és koktélbárja, melynek a színes zenei paletta felvonultatása mellett célja, hogy megismertesse a közönséggel az olasz apéro kultúrát, hogy munka utáni lazulásképpen bátran koccintson és falatozzon olasz étkeket mindenki a barátaival, mielőtt nekiindul az éjszakának vagy hazatér. Az olaszok ugyanis tökéletesen tudják, hogyan kell munka után feltöltődni, nem csupán inni, hanem folyamatosan eszegetni az ital mellé. Ez az apéro kultúra, ami Olaszországban már réges-rég egy bevett hagyomány, míg nálunk csak szárnyait bontogatja. Ennek szellemében nyílt a Sas utcában a Mericano GastroBar, ami egy amerikai koktélbár és az olasz konyha keresztmetszete egy hangulatos és tágas térbe költöztetve, meghintve egy csipet show-val, felszabadultan, kiváló bor, koktél és ételkombinációkkal.