Food Truck Show Győrben

Szerző: | 2020.09.09 | Hírek

Szeptember 11-13-án FoodTruck Show, I. Győri Kézműves Sörnapok, Chili piac a Radó szigeten a belváros szívében.

A legjobb ételeket és italokat kínáló vendéglátó járművek érkeznek egy helyre. Változatos és nemzetközi ízvilággal, minőségi kínálattal várjuk a látogatókat. Nem is kell elutaznunk, hogy találkozzunk a görög, olasz, spanyol, amerikai életérzéssel, mégpedig az ételkülönlegességeken keresztül. Több mint 20 food truck kínálatából választhatsz.

A desszertek sem hiányozhatnak, holland édességek, és kézműves fagylaltok is kaphatók lesznek a helyszínen. Aki pedig megszomjazik, remek bor és sör különlegességekkel csillapíthatja szomját.

Nem is akármilyenekkel! A legvagányabb streetfood járgányok mellé elhívtuk az ország legkiválóbb kézműves sörfőzdéit is. A győri sörünnepen megtaláljátok a MONYO Brewing Co., MadScientist, Horizont Brewing, HopTopBrewery, Balkezes, Dealbreaker és az InvitroBrewing különlegességeit, megspékelve külföldi sörökkel a BPBW – Budapest Beer Week válogatásából. Természetesen, a helyi erőkre is gondoltunk, így kitelepülnek a győri és a környéki kisüzemek is. A Pannonhalmi Borvidék közösségi bormárkája, a PH-Érték, pontosabban a mögötte álló hat borász pedig a Radó szigetre varázsolják Győr szőlőskertjét.
A könnyfakasztó ízek szerelmeseinek is kedveskedünk, szeptember 12-én (szombaton) több mint 10 chili manufaktúra érkezik a Radó szigetre.  Kínálatukban megtalálhatóak lesznek chili szószok, chili fűszerek, chili őrlemények, chili cseppek.

Egy biztos: idén is érdemes több napra Győrbe látogatni!
Az esemény ingyenes, minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk!

Food Truck Show 2020 nyitvatartása:

2020. szeptember 11. péntek – 14:00 – 22:00
2020. szeptember 12. szombat – 11:00 – 22:00
2020. szeptember 13. vasárnap – 11:00 – 20:00

Képforrás: Food Truck Show