Fórum a fenntartható élelmiszerekről

Szerző: | 2018.04.03 | Események, Hírek

A BGE Kutató Napok keretén belül április 6-án rendezik meg Fenntartható élelmiszertermelés – fenntartható élelmiszerfogyasztás címmel a Fenntartható Vendéglátás Kiválósági Központ szimpóziuma programját.

Időpont: 2018. április 6. 9.00-12.30

Helyszín: 1055 Budapest, Markó u. 29-31. Aula

Előadók

  1. Szegedyné Fricz Ágnes (Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.): A vendéglátás szerepe és helye a Rövid Ellátási Láncban – REL „Short Food Supply Chain – SFSC”
  2. Králl Attila, Bertényi Gábor (Agri Kulti): Fenntartható vidékfejlődés
  3. Ruprecht László (elnök, Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület): Minőségi alapanyagok a magyar éttermek étlapjain (munkacím)
  4. Papp Andrea (BGE KVIK, PhD hallgató): Fenntartható és egészséges táplálkozás
  5. Balogh-Nagy Erzsébet (tulajdonos, Keleméri Bárányfarm): Keleméri báránykák az étlapon. Márkaépítés Kelet-Magyarországon

Az előadásokat beszélgetés követi az előadók és a résztvevők bevonásával.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak és számítanak aktív közreműködésükre.