A BGE Kutató Napok keretén belül április 6-án rendezik meg Fenntartható élelmiszertermelés – fenntartható élelmiszerfogyasztás címmel a Fenntartható Vendéglátás Kiválósági Központ szimpóziuma programját.
Időpont: 2018. április 6. 9.00-12.30
Helyszín: 1055 Budapest, Markó u. 29-31. Aula
Előadók
- Szegedyné Fricz Ágnes (Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.): A vendéglátás szerepe és helye a Rövid Ellátási Láncban – REL „Short Food Supply Chain – SFSC”
- Králl Attila, Bertényi Gábor (Agri Kulti): Fenntartható vidékfejlődés
- Ruprecht László (elnök, Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület): Minőségi alapanyagok a magyar éttermek étlapjain (munkacím)
- Papp Andrea (BGE KVIK, PhD hallgató): Fenntartható és egészséges táplálkozás
- Balogh-Nagy Erzsébet (tulajdonos, Keleméri Bárányfarm): Keleméri báránykák az étlapon. Márkaépítés Kelet-Magyarországon
Az előadásokat beszélgetés követi az előadók és a résztvevők bevonásával.
A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak és számítanak aktív közreműködésükre.