Séfműhely névvel különleges gasztronómiai programsorozatot indított útjára március 23-án a Coninvest „Séfműhely” elnevezéssel a konyhatechnológiával és belsőépítészettel foglalkozó cég budaörsi bemutatókonyháján.
Tévedni fog, aki úgy gondolja, hogy ez a mostanában divatos sztárszakáccsal való együttfőzést jelenti, hiszen a Coninvest bemutatókonyháján,összesen négy alkalommal „Gasztronómiai műhelytitkok sztárséfektől” alcímmel meghirdetett, most kezdődött exkluzív programfolyam inkább professzionális séf asztala-jellegű rendezvény, mintsem háziasszonyokat megcélzó főzőshow.
Március 23-án, a „Séfműhely” első szakmai vendége az ír felmenőkkel is rendelkező, Bicsár Attila séf mellett a sous-chef pozícióban az Alabárdos Étteremben jeleskedő O’Shea Dániel volt, aki a következő ételsort készítette el a szakmai vendégek előtt:
Előétel:
Csuka-, fogas- és pontyfejből készült halfejkocsonya, sáfránnyal ízesítve, salátaadaptációval, vinaigrette mártással, friss virág díszítéssel, szezámpasztával.
Főétel:
Szarvasgerinc sütőtökspagettivel, friss zöldségekkel, céklával.
Desszert :
Mézes krémes, kétfajta piskóta alapból, kávés zselével, vaníliakrémmel.
Az elsősorban szakácsoknak, vendéglátós szakembereknek szóló gasztronómiai programsorozat április 28-án, kedden 10 órától folytatódik a Bock Bisztró két executive séfje, Danó Zoltán és Varjú Viktor ételsorának szakmailag részletes bemutatásával, majd a tavaszi rész utolsó programjaként június 1-jén Lőrincz György, a Babel Budapest executive chefje tartja meg szakmai bemutatóját. A nyári szünet után pedig október 13-án a Kogart-ház főszakácsa, Kiripolszky István mutatja meg azokat a szakmai fogásokat, amelyekkel ételsorát elkészíti.