Buda új delikátüzlete

Szerző: | 2018.01.31 | Céghírek, Hírek

A Frankel Leó utca új színfoltja a Frankel Delikát, amelynek kiváló hangulatú megnyitójáról a Gastro-Hack csapata gondoskodott.

A kis üzlet egyszerre delikát, kulináris műhely, bisztró és kávézó, ahova jó megérkezni, ahol jó körülnézni és leülni egy kávéra vagy ebédre, akár társasággal is, falain az Autistic Art által támogatott, autizmussal élő fiatalok egészen különleges festményei láthatóak A megnyitón a Gastro-Hack királyi beszállítótól származó, szarvasgombás „mangalica beiglis” pizzát és csoki szuflét sütött a védjegyükké vált Big Green Eggben, a galérián pedig kézműves sajtok, sonkák, kisüzemi olasz és hazai kolbászok, frissen sült kenyér és a legkülönbözőbb kencék mutatták be a Deli igencsak széles kínálatát, míg a poharakban Bocelli prosecco és jéghideg, csapolt Hekkelberg sör habzott.

A tulajdonosok szerint az üzlet egy delikát bolt, a szó hagyományos, eredeti értelmében, ahol kiváló minőségű élelmiszereket lehet vásárolni, s a belőlük készített finomságokat elfogyasztani. Az ételek hozzávalói nem csupán megvásárolhatóak, de akár tanácsot is kaphatnak a vevők a receptekhez.

A kínálatban helyben sütött pékáru, ültetvényes kávé, természethű borok, szarvasgombás ínyencségek, kézműves sajtok, kisüzemi húsféleségek, pástétomok, lekvárok, szörpök, ivólevek, friss tészták, gombakészítmények, házi torták, szendvicsek, napi leves, pohárételek és jéghideg kézműves sör egyaránt megtalálható.

További információ: https://www.facebook.com/frankeldeli/