Fuzetea: jegestea-újdonság

Szerző: | 2018.01.29 | Céghírek, Hírek

Citromos fekete tea egy csipetnyi citromfűvel, barackos fekete tea egy csipetnyi hibiszkusszal, mangós zöld tea egy csipetnyi kamillával, valamint eper, zero citrom és zero barack, zero maracuja: a FUZETEA termékei Magyarországra is megérkeztek.

A Coca-Cola brüsszeli kutatás-fejlesztési központjában az ízeken és összetevőkön dolgozó szakemberek folyamatosan azon dolgoznak, hogy a FUZETEA-t az európai ízlésnek megfelelően alkossák meg, és olyan egyedi ízkombinációkat hozzanak létre, amelyek egy valóban meglepő jegestea-élményt eredményeznek. Így januártól – a Coca-Cola zero 2006-os megjelenése óta a legnagyobb Coca-Cola Company bevezetés részeként – a FUZETEA összesen több mint 20 különböző ízvariánst kínál Európa-szerte összesen 15 különböző típusú kiszerelésben.

Az üdítőitalgyártó szerint a most piacra dobott szortiment azoknak a vásárlóknak szól leginkább, akik tudatosan odafigyelnek életmódjukra és táplálkozásukra. Az új termékkel a Coca-Cola Company az emberek számára egyre több olyan italt nyújt, amely megfelel a fogyasztók változó igényeinek és vágyainak, beleértve az alacsony cukortartalmú és a teljesen cukormentes variációkat a legkülönfélébb kategóriákban, és ezeket a fogyasztóik számára legkényelmesebb kiszerelésekben és helyeken értékesítik.

A FUZETEA a saját magunkra fordított idő fontosságát hangsúlyozza, és a pihenéshez, a lazításhoz és egy kis egyedül eltöltött idő élvezetéhez járul hozzá.