Fúziós fine bisztró siker Siófokon

Szerző: | 2023.07.18 | Hírek

A nemrégiben megnyitott siófoki Reed Luxury Hotelben található ínyenc étterem megtalálta a maga vendégkörét, és rövid idő alatt is jelentős számú visszatérő látogatóra tett szert.

A Hotel & More Group előzetes szakmai felméréseinek köszönhetően a bisztró étel- és italkínálata nemcsak a belföldi vendégek számára vonzó, hanem a kulináris élményekre nyitott külföldi látogatókat is el tudja kápráztatni.

A Reed Bistro gasztronómiai kínálatát a távol-keleti és magyar fúziós fine bisztró ételek gazdagítják, ahol a régióban kedvelt alapanyagok felhasználása a chef keleti inspirációjával ötvözve nemcsak a szemre, hanem a többi érzékszervre is egyedi hatást gyakorol.

A Reed Bistro célkitűzése az, hogy mind a három főétkezésben olyan eddig nem kóstolt ízharmóniákat jelenítsen meg, amelyek már a reggeli étkezésnél megadhatják egy gourmet menü elfogyasztása során biztosított élményt. A reggeli választék kialakításakor a chef ügyelt arra, hogy a vendégek átfogó képet kapjanak a napindító tojásételekről. A visszajelzések alapján az Eggs Benedict lett a legnépszerűbb reggeli étel az elmúlt időszakban.

Az étterem fúziós koncepciójának megválasztását dicséri, hogy a vendégek egyaránt szívesen választják a Reed Halászlevet és a Mangalica Pho levest. A menük megkomponálásánál a konyhafőnök a tárkony-, a kapor- és a sültpaprikaolaj összetevőket bátran jelenítette meg nemcsak díszítésként, hanem az ízek kialakításánál is.

Az étterem gasztronómiai kínálatát távol-keleti és magyar fúziós fine bisztró ételek gazdagítják

A bisztró limonádékínálata tükrözi a környékre jellemző gyümölcsöket, érdemes megkóstolni a zöld diós vagy az otellós limonádét. A hűsítő, nyári koktélok szerelmeseinek izgalmas ajánlat lehet a Cucumber Spritzer, amelyben a gin gyógynövényes jellege találkozik az uborka frissességével és a lime fanyarságával, mindezt pedig a cukormentes, kézműves bodzaszörp hozza tökéletes egyensúlyba.

Az alkoholpárlatok választéka a régióban egyedülálló, száznál is több rövidital szerepel a bisztró italkínálatában. Az említett finomságok barátságos, ugyanakkor professzionális kiszolgálással kerülnek a vendégek asztalára.
______________________________________
Képek: Reed Bistro