Gastro Bistro a Volt Fesztiválon

Szerző: | 2016.06.30 | Események, Hírek

A gasztronómia szerepel a Magyar Turisztikai Ügynökség idei nagy fesztiválokon való megjelenéseinek középpontjában. A VOLT Fesztiválon megnyitott a Digitális Konyha (Digital Cooking) a GoToHungary standon található Gastro Bistroban.

A Bisztroban folyamatos a sorban állás, a nyitás óta rengetegen érkeztek a standhoz, hogy kipróbálják tudásukat a „digitális főzésben”. A bátor jelentkezők egymás után veszik birtokba a virtuális főzőfülkét, a fogások több-kevesebb sikerrel el is készültek.

Az MTÜ munkatársai várnak mindenkit, aki szeretné megtudni, mennyire jártas a magyar gasztronómiában, el tud-e készíteni egy paprikás krumplit vagy akár egy madártejet. Minden nap 14:00-kor nyitják a kapukat a GoToHungary helyszínen és egészen 22:00 óráig tart a főzés, 14 recept – 25 hozzávaló – 1 perc. Természetesen a gasztronómián kívül a látogatók megismerkedhetnek Magyarország és a Nyugat-dunántúli régió turisztikai kínálatával is. A szálláshelyekről, turisztikai attrakciókról a Magyar Turisztikai Ügynökség munkatársai adnak teljes körű tájékoztatást.