GASZTRO+TURIZMUS Kerekasztal a SIRHA első napján

Szerző: | 2016.05.03 | Események, Hírek

Május 9-én hétfőn 10:30-12:30 között GASZTRO+TURIZMUS: gasztronómiai szolgáltatások a turisztikai ajánlatokban címmel szakmai konferenciára várjuk az utazási irodákat, programszervezőket, éttermeket, pincészeteket, szálláshelyeket.

A Kerekasztal helyszíne az év legnagyobb gasztronómia-vendéglátóipari fóruma, a SIRHA Kiállítás. A részvétel regisztrációhoz kötött.

Amennyiben nem rendelkezik SIRHA-belépővel, a regisztrációjának visszaigazoló e-mailjében lehetősége van ingyenes szakmai belépőjegyet igényelni.

Szakmai kerekasztal résztvevői:

Glázer Tamás, vezérigazgató-helyettes, Magyar Turizmus Zrt.

Zsidai Zoltán Roy, ügyvezető, Zsidai Group

Jávorkai Péter, ügyvezető, Prémium Incoming

Magyar Vilma, ügyvezető, budapestUNDERGUIDE

Nagy Tamás marketingvezető, Szent Tamás Pince, Mád

Stelkovics Judit, operatív vezető, Wine Creative

Az esemény moderátora:

Szebeni Zsolt, ügyvezető, Turizmus Kft.

A kerekasztal beszélgetés fő témakörei:

Gasztronómiai szolgáltatások – Michelin-csillagos éttermek, vendégfogadásra alkalmas borászatok, innovatív konyhával rendelkező szálláshelyek – hogyan lehet optimalizálni és tovább bővíteni a gasztro-turizmus szolgáltatásait?

Gasztronómiai csomagajánlatok – mire van szüksége az utazási irodáknak piacképes ajánlatok kialakításához?

Promóció – hogyan lehet a leghatékonyabban eladni hazánk gasztro-turisztikai szolgáltatásait? Milyen szerveződésben érdemes megjelenni, kik és hol képviselik jelenleg a hazai szolgáltatókat?

Ezek mellett még számos kérdés és válasz kerül napirendre egy interaktív konferencia keretében, neves szakmabeli beszélgetőpartnerek társaságában a Turizmus Kft. szervezésében.

Regisztráció, további információk és SIRHA szakmai jegy igénylése ITT.

További kérdése, kérése esetén forduljon hozzánk bizalommal: pr@turizmus.com

A TURIZMUS Kft. csapata