Gluténmentes és házias

Szerző: | 2015.06.23 | Céghírek, Hírek

Budapest IX. kerületében, az Ecseri úti metrómegálló közelében új, gluténmentes ételeket kínáló önkiszolgáló étterem nyílt. A Szederinda házias, egészséges fogásai  új alapanyagok felhasználásával különleges ízvilágot hoznak létre, mely ötvözi a hagyományos ételek megszokott minőségét és ízeit a tudatos, egészségmegőrző táplálkozás előnyeivel.

A kínálatban levesek, főételek, wok ételek, rizottók, szárnyas-, sertés– és marha grillsültek, különböző halételek, meleg tésztaételek, burgerek, salátabár és desszert egyaránt szerepel, a napi menük mellett.

A konyha kizárólag ellenőrzött, gluténmentes alapanyagokat használ, de a kínálatban gondoltak az egyéb ételallergiában szenvedők igényeinek kielégítésére is.

Az éttermet Vass Balázs séf irányítja, aki több mint 20 éves szakmai tapasztalatinak felhasználásával teremt új, egészséges ízvilágot.

Információ: www.szederindaetterem.hu