Gourmenza: új prémium étterem nyílt a H2Offices-ben

Szerző: | 2024.04.09 | Hírek

A H2Offices első fázisa mostantól a Gourmenza nevű prémium étteremnek is otthont ad. A 690 négyzetméteren elterülő, 123 négyzetméteres terasszal rendelkező hely minőségi ételekkel és prémium dizájnnal várja vendégeit.

Újabb étkezési lehetőség nyílt a Váci úti irodafolyosón: a H2Offices-ben nemrég megnyitott a Gourmenza. Az új helyen az üzleti ebédet keresők és a gyors, de finom étkezést kedvelők egyaránt találnak étkezési lehetőséget. A nemzetközi és magyar konyha mellett vegetáriánus ételeket is kínálnak, a kávézóban az italok széles választéka várja a vendégeket – tájékoztatta lapunkat az irodaház fejlesztője, a Skanska Magyarország.

A néhány hete megnyitott étteremben máris nagy népszerűségnek örvendenek az olasz tésztaételek és a nápolyi pizza. A Gourmenza konyháját Darusha Richárd séf vezeti, akinek három évtizedes ausztriai, németországi és spanyolországi tapasztalata, valamint innovatív szemlélete biztosítja, hogy minden étel kiemelkedő legyen.

A H2Offices irodakomplexum összesen 65 000 négyzetméternyi bérelhető területet kínál majd, 3 épületben. Az első, már átadott, elfoglalt és működő épület nyolc emeletből áll, három mélygarázsszinttel.


________________________
Forrás: Turizmus.com
Képek: Gourmenza