Hamarosan kiderül a Vénusz Lángos Voks nyertese

Szerző: | 2015.07.29 | Céghírek, Hírek

Augusztus 17-ig tart a Vénusz Lángos Voks verseny, mely során idén nyáron is bárki nevezheti és értékelheti kedvenc lángossütőjét. Amennyiben valaki még nem találta meg a számára legkedvesebb lángosozót, a Vénusz Lángos Voks alkalmazás segítségével könnyedén feltérképezheti a közelben található finomságok lelőhelyeit. A szavazatok szép számmal gyűlnek, a finálé előtti hajrában pedig igazán izgalmasan alakul a lángosozók toplistája.

A verseny hamarosan a végső hajrához közeledik, de még nem késő leadni a szavazatokat, vagy akár benevezni kedvenc lángosozónkat. A jelenlegi állás szerint Békés megye szívében, Békéscsabán található a lángos rajongók egyik kedvence a Mester Lángos, több mint 779 szavazattal vezeti a rangsort. A második helyért jelenleg kiélezett a harc, hiszen lassan az 500 szavazatot is elérik a Lángosos fiúk, akik Sopronban sütik a lángosokat, őket pedig nem sok szavazattal lemaradva az egri Rohlicsek lángos követi. A dobogós helyért még nagy eséllyel száll harcba a csornai Mozgó Lángossütő és a dorogi Dénes lángos is. A balatoni régióban külön versenybe szálló lángosozók között egy korábbi nyertes áll ismét a rangsor élén, a Siófoki Lángososnak ezúttal több mint 540 szavazata van, de a Capri büfé Keszthelyről és a Határ büfé Balatonszemesről is nagy eséllyel indul a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2015” címért.

A Vénusz idén már negyedik alkalommal rendezi meg a lángosozók közötti versenyt, mely iránt láthatóan töretlen az érdeklődés mind a nevezők, mind pedig a szavazók részéről. Idén ráadásul annak érdekében, hogy még izgalmasabb legyen a verseny, és még többen részesülhessenek díjazásban a játék során, új szabályok szerint zajlik a voksolás. Az első helyezésért járó „Vénusz kedvenc lángosozója 2015” cím mellett 500 liter minőségi Vénusz napraforgó étolajban is részesül a legtöbb szavazatot gyűjtő lángosozó, a második helyezettnek az „ezüstérem” mellett 300 liter, míg a harmadik helyezettnek a dobogós cím mellett 200 liter minőségi Vénusz napraforgó-étolaj is jár.

Hazánk egyik kedvenc üdülőhelye idén is kiemelt szerepet kap a játék során, hiszen ismét gazdára talál a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2015” cím is . A különdíjas nyereménye 500 liter Vénusz étolaj.