Határokon átnyúló e-kereskedelmi szolgáltatási platformot indít a santungi Linyi Trade City

Szerző: | 2022.06.16 | Egyéb

A kelet-kínai Santung tartományban, hivatalosan is elindult június 10-én, a Linyi Trade City (LTC) határokon átnyúló, e-kereskedelmi szolgáltatási platformja.A Linyi Port Co., Ltd. és egy sencseni informatikai cég által közösen fejlesztett platform egyablakos vámkezelési szolgáltatást és határokon átnyúló logisztikai megoldásokat biztosít a kül- és e-kereskedelmi vállalkozások számára, olyan funkciókkal, mint pl. az adatok összesítése és jellegzetes helyi termékek online promóciója.

Ez, egyike azon 5 városi csoportnak, amelyek átfogó, határokon átnyúló, e-kereskedelmi kísérleti övezetekként építettek ki Kínában. Linji az elmúlt két évben fokozatosan épített ki a határokon átnyúló e-kereskedelmi iparág ökoszisztémáját, valamint a határokon átnyúló e-kereskedelmi iparágak import- és exportskáláját. A határ menti e-kereskedelem gyorsan növekedett és közöttük az LTC fontos logisztikai központtá és nagykereskedelmi üzletközponttá vált.

A helyi vámfelügyeleti központ és Linyi Port parkjától kapott információkra támaszkodva, a platform gyorsabban és hatékonyabban segíti tovább Linji határokon átnyúló e-kereskedelmének fejlődését és segíti egy nemzetközi kereskedelemmel foglalkozó város kiépülését.

A Linji Vámhivatal továbbra is teljes mértékben támogatja a város exportorientált gazdaságának és a külkereskedelmének, azok új formájú fejlesztését, valamint fellendíti a mezőgazdasági termékek és a helyi iparágak exportját – mondta Xu. Yanjun, a Linji Vámhivatal tisztviselője.

A platform elindítása kényelmesebb online vámkezelési szolgáltatásokat nyújt a határokon átnyúló e-kereskedelmi vállalkozások számára. Így több Linjiből származó árut juttatva a világ piacaira és több nemzetközi forrással kapcsolva össze a várost – mondta Li Changcheng, az LTC  Holding Csoport elnöke.