Hogyan segít a mesterséges intelligencia a vendéglátásban és az élelmiszeriparban?

Szerző: | 2024.02.23 | Hírek

A vendéglátás és az élelmiszeripar szakmai kiállításán, a SIRHA Budapesten a Landra Kiadó kerekasztal beszélgetést szervez a mesterséges intelligenciában (MI) rejlő lehetőségekről, iparági tapasztalatokról.

 

A kerekasztal-beszélgetésen az élelmiszeripart a Nestlé, a vendéglátást a Foodora, a robotikát az Enjoyrobotics képviseli. Az adatvezérelt működésre való átállásról egy független digitális transzformáció szakértő fogja megosztani a tapasztalatait. Az esemény moderátora egy gyakorló cégvezető, adattudománnyal és mesterséges intelligenciával foglalkozó szakember lesz.

A MI az elmúlt egy évben robbant be igazán a köztudatba, de valójában évek, évtizedek óta csendben fejlődik, és már eddig is számtalan helyen segítette a munkánkat, gondoljunk csak az útvonaltervező alkalmazásokra. A vállalkozók, cégvezetők nagy többsége tudja, hogy a következő időszak legnagyobb kihívása az lesz, hogy mennyire tudjuk a legújabb, mesterséges intelligencia alapú megoldásokat beépíteni az üzleti folyamatokba. Nyilvánvaló, hogy a technológiában rejlő lehetőségek hatalmas versenyelőnyt kínálnak azoknak, akik gyorsan tudnak alkalmazkodni.

A MI kerekasztal alkalmat teremt az élelmiszer és a horeca-szektorok képviselői számára, hogy iparágspecifikus megoldásokat ismerjenek meg, tapasztalt szakemberektől kérdezzenek.

A beszélgetést a Hungexpo Vásárközpont A pavilonjában, az AI. galéria 105-ös teremében tartják március 7-én, 11 és 12 óra között.
LinkedIn-esemény: https://lnkd.in/d3MGeKjk
_________________________________
Forrás: Turizmus.com
Nyitókép: 123rf.com