Hotel & Marine Expert Summit a Rationaltól

Szerző: | aug 5, 2020 | Hírek | 0 hozzászólás

Reflektorfényben a digitális ágazat. 2020. Augusztus 20-án az F&B iparág véleményvezérei összegyűlnek az online térben, hogy a Rational digitális Expert Summitján megvitassák “Az új vendéglátás” témáját. A toptémák a digitális innovációk, valamint a fenntarthatóság lesz. A megszólaló top szakemberek nem csupán előadás formájában osztják meg tudásukat, de lesz lehetőség párbeszédre is a prezentációk utáni virtuális […]

Reflektorfényben a digitális ágazat.

2020. Augusztus 20-án az F&B iparág véleményvezérei összegyűlnek az online térben, hogy a Rational digitális Expert Summitján megvitassák “Az új vendéglátás” témáját. A toptémák a digitális innovációk, valamint a fenntarthatóság lesz. A megszólaló top szakemberek nem csupán előadás formájában osztják meg tudásukat, de lesz lehetőség párbeszédre is a prezentációk utáni virtuális fórumon. Ráadásul a résztvevőknek alkalmuk lesz négyszemközti megbeszélésekre is, valamint későbbi megbeszélések lefixálására. “Ezek a szokatlan idők szokatlan megoldásokat igényelnek – magyarázza az esemény koncepcióját Nicolas Makowski, a Rational Key Account managere. – Bár a konferenciának a virtuális tér ad otthon, csak úgy, mint az analóg verzió esetében, lesznek prezentációk, termékbemutatók és networking. Az eseményt kétféle időpontban rendezzük meg, hogy minden időzónából lehessen csatlakozni. A digitális verziónak számos előnye van, többek között hogy nincsenek korlátozások, és a világ minden pontjáról részt tudnak venni rajta.”

Az esemény tehát két időintervallumban is lezajlik (ugyanabban a formában), és nagyjából három órát vesz majd igénybe. A részvétel ingyenes, jelentkezni ITT lehet.