iCareSystem AutoDose – az iCombi Pro asztali készülékek új tisztítórendszere a RATIONAL-tól

Szerző: | 2023.10.19 | Hírek

Az iCareSystem AutoDose segítségével a RATIONAL immár integrált tisztító- és tartalékkészlet-rendszert kínál az iCombi Pro asztali készülékekhez. A tisztító- és ápolószereket szilárd formában, biztonságosan tárolják a főzőrendszerben, lehetővé téve az autonóm tisztítást akár gombnyomással, akár a tisztítási ütemterv szerint.

Elmúltak azok az idők, amikor a tisztító- és ápolószereket minden egyes tisztítási folyamathoz kézzel kellett adagolni, vagy a tisztítást teljesen elfelejtették. Az iCareSystem AutoDose vagy egy adott időpontban indul, például mindig zárás után, vagy egy gombnyomásra, amikor belefér a napi rutinba. A beállításokban a tisztítás minden napra külön programozható a készülék használatának megfelelően, vagy a heti ütemezés szerint. Az iCombi Pro automatikusan kiveszi a tisztítószereket a szükséges koncentrációban a kazettákból. Szekeres Tibor, a Rational Magyarország vezető értékesítési igazgatója a következőkben foglalta össze az előnyöket: „Az iCareSystem AutoDose növeli a munkabiztonságot, időt takarít meg és biztosítja a HACCP higiéniai biztonságát. Sok más megoldással ellentétben nincs szükség tömlőkre vagy kannákra a főzőrendszeren kívül.”

Az iCareSystem AutoDose segítségével az alkalmazottaknak már nem kell takarítást végezniük – folytatja Szekeres Tibor, mivel ez lekerül a napi feladatlistáról. Ez még fontosabbá teszi, hogy ne tévessze szem elől a tisztítást. Ezért az iCombi Pro mindig naprakészen tartja a felhasználót, és figyelmezteti, ha például a tisztítószer mennyisége egy bizonyos szint alá csökken, vagy a tisztítás esedékes. Ezek az információk közvetlenül a főzőrendszeren vagy a ConnectedCookingon, a RATIONAL konyhai vezérlőrendszeren keresztül jelennek meg.

Az iCareSystem AutoDose vagy egy előre programozott időpontban vagy a napi rutintól függően, gombnyomásra indul

„Az iCareSystem AutoDose áttörést jelent a tisztítási innováció és a környezetvédelem terén” – mondja Szekeres Tibor. Ennek az az oka, hogy mind a patron, mind a fedele 100 százalékban újrahasznosítható PP-ből (polipropilén) készült. Ugyanakkor a műanyaghulladék akár 50 százalékkal is csökken a hagyományos tisztító megoldásokhoz képest. Ráadásul a hagyományos eljárásokhoz képest optimális adagolás miatt a tisztítás mindig csak annyi vegyszert használ fel, amennyire éppen szükség van. Szekeres Tibor számára az iCareSystem AutoDose a tökéletes csomag: „Az iCombi Pro mindig tiszta és vízkőmentes, ami éppolyan fontos a HACCP biztonsága szempontjából, mint a hosszú élettartam és az alacsonyabb szervizköltségek.”

Mind a patron, mind a fedele 100 százalékban újrahasznosítható polipropilénből készült

Az iCareSystem AutoDose-ról további információk a rational-online.com weboldalon találhatók.

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:
https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Csatlakozzon főzőbemutatóinkhoz vidéken is:
https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/expertkitchen/hungary/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország
Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167–169.
AsiaCenter, Nyugati szárny 2. emelet

Tel.: +36 30 200 8212
E-mail: rational@rational.hu
Web: https://www.rational-online.com

Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG
LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

(X)
___________________________
Képek: Rational