iCombiClassic. Az új, mindenki számára elérhető kombipároló

Szerző: | 2020.05.13 | Hírek

Robusztus, erőteljes és hatékony – megjelent a piacon az új iCombi Classic combi-steamer a Rational-tól.

Az új készülék meggyőzi majd annak értékéről. Kiváló főzési minőséget biztosít mindazok számára, akik ismerik a vendéglátóipart, és jó áron akarnak hozzájutni. Az iCombi Classic-ban 100 egyedi főzési program reprodukálható, és jellemző rá még a ropogós kérgek párásítási teljesítményének csúcsértékei, a lélegző belső felületek, valamint a forró levegő nagyobb eloszlását biztosító több ventillátorkerekek. A készülék automatikus tisztítást is tartalmaz, szabadon választható vízkő-eltávolítással. Az új modell környezetbarát is: A tisztítólapok foszfátmentesek. A választható LAN- vagy WLAN felületek biztosítják a csatlakoztatott főzésbe (ConnectedCooking) való gyors és könnyű integrációt, a Rational által nyújtott digitalizációs megoldást.

„Az iCombi Classic teljesítménye miatt gyorsan nélkülözhetetlen segítővé válik a professzionális konyhában” – mondja Szekeres Tibor, a RATIONAL magyarországi ügyvezető igazgatója. A könnyű használatnak köszönhetően az új főzőrendszer biztosítja, hogy a felhasználók gyorsan megkapják a kívánt eredményeket. A toló funkcióval, színes kijelzővel és intuitív jelekkel ellátott forgókerék a felhasználói felületen biztosítja a hibamentes működést. Ezt az egyes főzési programok egyszerű programozása támasztja alá. A Climaplus, az iCombi Classic mérő- és irányítóközpontja felelős a kívánt eredmény eléréséért. Legfeljebb 105 liter/másodperc párátlanítási kapacitással, erős gőzgenerátorral, 10 %-os lépésekben a páratartalom beállításával, legfeljebb három ventillátorkerékkel és optimális főzőkamra-geometriával pontos főzőkamrai klímát teremt nagy betöltések számára és minden tálcán abszolút egységességet biztosít.

Szekeres megerősíti, hogy az iCombi Classic fenntartható módon ésszerűsíti ezeket a teljesítményadatokat: „A korábbi CombiMaster Plus modellhez képest 10 %-kal alacsonyabb energia- és vízfogyasztással az iCombi Classic energiatakarékos konyhai támogatás.”

Azt a tényt, hogy az iCombi Classic a Rational-tól teljesen az új generációhoz tartozik, az is bizonyítja, hogy az iCombi Classic fokozott hálózatépítési képességekkel rendelkezik. A választható LAN- vagy WLAN-felület lehetővé teszi a csatlakoztatott főzésbe (ConnectedCooking) való integrálást, ami a Rational digitalizációs megoldása. Ez jól jön az egyéni főzési programoknál és a higiéniai dokumentáció központi létrehozásánál. Az iCombi Classic jelenleg különböző méretekben a kereskedőinknél érhető el, a klasszikus étteremi 6-1/1-tól kezdve a professzionális vendéglátásban használt 20-2/1-ig. A MORE Tour 2020 keretében, Rational webináriumok formájában demonstrálja Önöknek teljesítményét a racional-online.com-on keresztül. Hamarosan újabb bemutató eseményekre kerül sor, az időpontok és számos helyszín is elérhető lesz a honlapon.