Így válnak a vendégek törzsvendéggé: lenyűgöző eredményeket érhet el a RATIONAL iCombi Pro készülékével

Szerző: | 2024.01.25 | Hírek

Ahhoz, hogy vendégeik továbbra is jöjjenek, a vendéglátósoknak sokat kell tenniük: az ételeket dekoratívan kell tálalni, a lehető legtáplálóbbnak kell lenniük, és – a növekvő költségek ellenére – jó minőségben kell tálalni. Ugyanakkor hiány van a szakképzett munkaerőből, ami korlátozza a lehetőségeket a konyhában. Az egyik megoldás az innovatív konyhai berendezés, amely megbízhatóan biztosítja az egészséges, jó minőségű ételeket.

„A legnagyobb dicséret egy vendéglősnek az, ha a vendégek visszatérnek” – mondja Szekeres Tibor, a Rational Magyarország vezető értékesítési igazgatója „Természetesen ez csak akkor történik meg, ha az étel ízlik és jól néz ki. Ez nem könnyű bravúr, ha kevés a főzési szakértelemmel rendelkező személyzet.” Itt jön képbe a Rational iCombi Pro, amely a melegétel-készítés világpiacán piacvezető. Intelligenciájának köszönhetően a kombipároló automatikusan megtervezi a főzési folyamatokat, és ezeket a kívánt ételhez és a betöltés mennyiségéhez igazítja. Mi áll az egész mögött? „A hő és a friss gőz precíz és erőteljes ellátása a megfelelő kombinációban” – magyarázza Szekeres Tibor. „Például a rántott hús kívül ropogós, belül lédús minden egyes tányéron.”

A Rational iCombi Pro piacvezető a melegétel-készítés világpiacán

A felhasználónak egyszerűen ki kell választania az ételt vagy a főzési módot a kijelzőn, és be kell tennie az iCombi Pro-ba. Ezután elkezd sütni, grillezni vagy párolni, és csak akkor jelez, ha további intézkedésre van szükség. Nem számít, hogy a főzőrendszert képzett szakács vagy beugrós dolgozó kezeli, az iCombi Pro tudja, mit kell tennie, és minden alkalommal ugyanazt a kiváló minőségű eredményt garantálja.

A kombipároló megbízható eredményeket ad az íz, a szín és a minőség tekintetében speciális alkalmazásokhoz. „Ha valami különlegeset szeretne készíteni vendégei számára, a VarioSmoker segítségével fűszeres füstízt adhat például húshoz, halhoz vagy zöldséghez” – mondja Szekeres Tibor. „A sous-vide főzési programmal különösen kíméletesen készülnek el az ételek: megőrzi az ételek színeit, ízeit és aromáit. Finom és egészséges fogásokat biztosít” – folytatja a szakember. Ha pedig növelni szeretné az élelmiszerbiztonságot, a pasztörizálás jó választás. Ez azt jelenti, hogy az olyan házi készítésű késztermékek, mint a tésztaszószok, pörköltek és levesek hosszabb ideig eltarthatók – ízvesztés nélkül. Mindkét folyamathoz egyszerűen csatlakoztassa a RATIONAL sous-vide és pasztőröző készletét a kombipárolóhoz az USB csatlakozón keresztül, és válassza ki a megfelelő főzési programot.

A sous-vide főzési programmal különösen kíméletesen készülnek el az ételek

Ha le akarja nyűgözni vendégeit, támaszkodhat az iCombi Pro-ra. Különösen a megfelelő tartozékokkal kombinálva garantálja az ízben, megjelenésben és minőségben mindenkor állandó és kiemelkedő eredményeket. További információért keresse fel a www.rational.hu weboldalt.

Találkozzunk a SIRHA Budapesten 2024. március 5. és 7. között az A pavilon G6-os standján!

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország
Bemutató- és tréningközpont
1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167–169.
AsiaCenter, Nyugati szárny 2. emelet

Tel.: +36 30 200 8212
E-mail: rational@rational.hu
Web: www.rational.hu

Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG
LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

(X)
___________________________
Képek: Rational