Itt a Csodás Magyarország magazin októberi száma!

Szerző: | 2020.10.01 | Hírek

Csütörtökön jelenik meg a szerkesztőségünk gondozásában készült belföldi utazási magazin legfrissebb száma, amely lapozható formátumban már elérhető weboldalunkon. Mutatjuk, mit ajánlunk októberre.

Barangolás, csatangolás, kalandozás – ki ne érezne bizsergést a talpában e szavak hallatán, hogy máris nekiinduljon az országnak, a magas hegycsúcsoknak, az erdők rengetegének, egy ismeretlen város utcáinak.

Hol találunk ősszel kalandokat? Bárhol! Mert kaland lehet felülni egy kisvonatra, felfedezni egy barlangot, részt venni valamelyik pincészet dűlőtúráján, kipróbálni egy új éttermet. Magyarország turisztikai kínálata a nyár, a főszezon elmúltával is számos lehetőséggel várja az útra kelőket.

A lapozható verzióért kattintson a képre!
Fotó: turizmus.com

Legfrissebb lapszámunkban a Bakonyban szerzetesek és szentek múltjába révedünk, a Zselicben szarvasok nyomába eredünk. A Szalajka-völgyben kisvasutazunk és pisztrángozuk, a Dunakanyarban felkapaszkodunk a legszebb panorámát ígérő magaslatokra, és számba vesszük a legizgalmasabb hazai állatkerteket.

Megmutatjuk, hogy Tokaj-hegyalja sokkal több mint bor, vagy egy nagyváros, így Szeged is lehet remek úti cél az őszi szünetben, a Balatonról pedig ősszel sem kell megfeledkeznünk.

LAPOZZON BELE A CSODÁS MAGYARORSZÁG MAGAZIN ÚJ SZÁMÁBA ITT >>>

A magazin nyomtatott formátumban elérhető az október 1-jén megjelenő megyei napilapok önálló mellékleteként, az országos terjesztésű lapok közül keresse a Blikkben, a Világgazdaságban vagy a Magyar Nemzetben!


A kiadvány főtámogatója: