Itt a Csodás Magyarország magazin új száma!

Szerző: | 2020.08.24 | Hírek

Kedden a megyei és országos napilapok mellékleteként megjelenik a Csodás Magyarország új száma. A szerkesztőségünk gondozásában készült utazási magazin weboldalunkon lapozható formátumban már elérhető.

Pénztárcafüggő, ki milyen nyaralást engedhet meg magának, de ezen a nyáron egy új, biztonsági szempont is előtérbe került: a koronavírus miatt óvatosabbak lettünk, sokan ezért inkább a tömegtől távoli úti célokat keressük.

Tekintsünk hát lehetőségként erre a mostani rendkívüli helyzetre, hogy olyan helyeket is megismerjünk, ahová egyébként talán soha nem utaztunk volna el. Hagyjuk el a járt utakat és legyünk bátor felfedezők, igazi kalandorok saját hazánkban!

Várnak ránk a Göcsej és Dél-Baranya rejtett útjai, a Gemenc titokzatos erdőrengetege, itt az idő, hogy körbebringázzuk a Fertő-tavat, vagy gyönyörködjünk az augusztusban különösen aktív égi tüneményekben csillagoségbolt-parkjainkban – ezekről mind olvashatnak mostani lapszámunkban.

A kisgyerekes családok számos nagyszerű szórakozási lehetőséget találhatnak a debreceni Nagyerdőben, jó móka szaladgálni a lombok között kanyargó sétányokon, és garantáltan nem lesz nyafogás, ha követik Kajla kutya izgalmas túratippjeit.

LAPOZZON BELE A CSODÁS MAGYARORSZÁG MAGAZIN ÚJ SZÁMÁBA ITT >>> 

A magazin nyomtatott formátumban elérhető a megyei napilapok önálló mellékleteként, az országos terjesztésű lapok közül keresse a Blikk, a Világgazdaság vagy a Magyar Nemzet augusztus 18-i számában!


A cikk eredetileg a Magyar Turisztika Szövetség Alapítvány Csodás Magyarország című kiadványában jelent meg. A kiadvány főtámogatója: