Itt a Magyarország vár magazin idei első száma – lapozzon bele!

Szerző: | 2023.07.05 | Hírek

Ez az ötödik szezon, hogy a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány turisztikai programajánlóval segíti a belföldi utazási döntéseket. A Magyarország vár magazin júliustól decemberig, havonta jelenik meg, országszerte napilapok mellékleteként. Az első szám már lapozható formátumban is elérhető.

Az elmúlt években – a hazai és EU-s forrásoknak köszönhetően – rengeteg élményfürdő, aquapark, uszoda és strand létesült vagy újult meg országszerte, átlátszó fenekű medencék, izgalmas óriáscsúszdák, vízi kilátók, a családosok számára kialakított biztonságos gyerekpancsolók nyújtanak felfrissülést a vízi élményeket keresők számára. A hűsítő strandolás mellett Magyarország aktív pihenést kínáló helyei is felfedezésre várnak, gyalogos természetjárással, kerékpárral, lovas vagy akár folyami túrázással.

Ha tudatosan, a környezet védelmére is odafigyelve szeretnénk nyaralni, a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyva, válasszunk hazai úti célt, nézzünk körül a belföldi turisztikai szolgáltatók gazdag kínálatában! A hónapról hónapra megjelenő Magyarország vár magazinban mindenki találhat kedvére való célpontot, megfizethető és élménydús kikapcsolódási lehetőséget.

Idei első lapszámunkkal vízre szállunk a Szigetközben és a Körösök vidékén, barangolunk a Balaton szívében, megmutatjuk, mennyi kincset rejt a Dunakanyar festői barokk városkája, és bekukkantunk két pompás kastélyunkba is.

Új sorozatunkban pedig a hazai turizmus ismert arcai is mesélnek kedvenc helyeikről, az első számban Csapody Balázzsal, a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosával készült interjút olvashatják.

A Magyarország vár idei első lapszáma lapozható formátumban itt érhető el.

 

A lap főtámogatója: