Itt a Magyarország vár magazin novemberi száma, lapozzon bele!

Szerző: | 2021.11.04 | Hírek

A Turizmus Kft. gondozásában készült és november 4-én megjelent belföldi utazási magazin lapozható formátumban már elérhető weboldalunkon.

Megannyi élmény vár bennünket novemberben is, kár lenne – a hidegre hivatkozva – bekuckózni a négy fal közé és elmulasztani mindezeket. Merítsenek inspirációt lapunkból, hogyan, mivel tudják tartalmasan és kellemesen eltölteni szabad idejüket az ősz utolsó hónapjában is.

A lapozáshoz kattintson a képre Fotó: turizmus.com

Hol máshol eredhetnénk Szent Márton mesébe illő történetének nyomába, mint épp szülőhelyén, a mai Szombathelyen?

Akad-e jobb hely a régmúlt idők titkainak kifürkészésére egy várkastélynál, amelyet oly híres történelmi család lakott, mint a Rákócziak Sárospatakon?

Tudták-e, hogy itthon, méghozzá Hajdúszoboszlón csobbanhatnak Európa legnagyobb fürdőjében, és hogy miért hatékonyabb, no meg szórakoztatóbb a vezetett felöntés a sima szaunázásnál?

Ismerik-e a Dunakanyar és egyben Magyarország szakrális „legjeit”?

Jártak-e már száraz lábbal a víz felett? Mostani lapszámunkban ezekről is olvashatnak.

NÉZZE MEG A MAGYARORSZÁG VÁR MAGAZIN NOVEMBERI SZÁMÁT ITT! >>>

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kiadásában megjelent belföldi utazási magazin nyomtatott formátumban elérhető a november 4-én megjelent megyei napilapok önálló mellékleteként, az országos terjesztésű lapok közül keresse behúzva a Figyelőben, a Világgazdaságban, a Nemzeti Sportban, a Borsban, a Ripost 7-ben, a Magyar Nemzetben, a Mandinerben vagy a Szabad Földben.

A magazin korábbi cikkeit online a Turizmus.com oldalán összegyűjtve ezen a linken olvashatja el.

A lap főtámogatója: