Itt az Ízes Magyarország magazin új száma – lapozzon bele!

Szerző: | 2019.10.10 | Hírek

Az őszi iskolai szünet kiváló alkalomnak kínálkozik arra, hogy felfrissítsük a gyerekeket egy kirándulással, belföldi utazással, új élményekkel. Válasszon hozzá egy gasztronómiai fesztivált magazinunkból!

Számos szálláshelyen készülnek az őszi szünetben családi csomagokkal, külön gyerekprogramokkal, és miközben szórakozik a csemete, kikapcsolódhat a szülő is.

Ezek a közösen megélt utazások arra is jók, hogy gyermekeink a megszokottól eltérő ízeket fedezzenek fel. Nyissunk hát nekik bátran ajtót gasztronómia sokszínűségükre: mutassuk meg a rántott hús-sült krumplin túli világot!

Októberben Kisteleken megnézhetik, miként készül az igazi kemencében sült házi kenyér, Szarvaskőn végigkísérhetik a csipkelekvár készítésének teljes folyamatát, Ágfalván mindenféle gesztenyés finomságokat majszolhatnak, Tatán és Szigligeten a frissen kifogott halakból főznek-sütnek különleges csemegéket.

Mostani lapszámunkban számos olyan programtippet is adunk, amit garantáltan imádni fognak a lurkók: Noszvajonmeseút, Tatabányán via ferrata, Hatvanban valóságos vadászati élménytér várja a családokat. Vesszenek el az ópusztaszeri Csillagösvény Labirintusban, csússzanak le az ország leghosszabb bobpályáján Sátoraljaújhelyen, nevezzenek be egy overallos túrára a balatonedericsi Csodabogyós-barlangban!

TOVÁBBI TIPPEKÉRT LAPOZZON BELE ÚJ SZÁMUNKBA ITT >>>

A magazin országszerte elérhető a megyei napilapok október 10-i számába behúzva önálló mellékletként.

A kiadvány főtámogatója: