Jamie’s Italian: budapesti siker

Szerző: | 2016.07.28 | Céghírek, Hírek

zsidai roy dijJúlius 27-én este hirdették ki Londonban a Jamie Oliver Groupon belül az Év Éttermi Nyitása Díjat, amelyet idén a Budavári Jamie’s Italian kapott, megelőzve olyan országokat, mint India, Szingapúr, Hong-Kong, Hollandia, Ciprus, Kanada és Brazília.

Jamie Oliver és Gennaro Contaldo személyesen adta át a díjat Zsidai Zoltán Roy-nak, a Zsidai Gasztronómiai Csoport vezetőjének. A díjjal párhuzamosan kihirdették azt is, hogy a budapesti étterem a világ 5 leglátogatottabb Jamie’s Italian étterme között van.

A díjat az az étterem nyeri el, amelyik minden szempontból a legjobban teljesít a nyitást megelőző és a nyitó időszakban. Az együttműködési képességet, a motivációt, az értékrendet, a szervezettséget, a profi hozzáállást, a minőségi munkát nézik minden területen: a konyhán, az étteremben és a háttérben is.

A Jamie Oliver Group és a Zsidai Csoport több hónapos előkészületek és felkészülés után idén májusban nyitotta meg közös éttermét, a Jamie’s Italiant Budapesten, a Budai Várban.

Zsidai Zoltán Roy a díjjal kapcsolatban köszönetet mondott a fantasztikus elismerésért minden kollégának és a vendégeiknek egyaránt. “Nagyon kemény munka áll a nyitás mögött és most már teljesen biztos vagyok abban, amit eddig is sejtettem: cégünk a nemzetközi gasztronómia élvonalában is megállja helyét.”