Japán Állati Termékek Export Tanácsának kiállítása az OMÉK 2017-en

Szerző: | 2017.09.18 | Hírek

Az idei OMÉK az első magyar rendezvény, amelyen eredeti, japán Wagyu marhahúst mutatnak be.

A Japán Állati Termékek Export Tanácsa (Nanba Toshiaki elnök vezetésével)idén először fog részt venni a 4 napos OMÉK 2017 rendezvényen, mely szeptember 19 és 22 között kerül megrendezésre Budapesten. A kiállításon több, a japán Wagyu marhahús különlegességét bemutató sajtószeminárium is lesz.
A kiállítási standon a „JAPÁN MINŐSÉG” koncepciójához kapcsolódó bemutatókon is ismertetjük a japán marhahús egyedi zamatosságát és minőségét, ami olyannyira megkülönbözteti a hagyományos marhahúsoktól.
A szemináriumokat végül a Wagyu hús varázsát demonstráló kóstolók fogják zárni, melyeken a kedves érdeklődők megtapasztalhatják, hogy miért is a japán Wagyu a világ legjobb marhahúsa.

Programterv

1. Kiállítás részletei
① Wagyu marhahúst bemutató szemináriumok (naponta 3 alkalommal)
A Wagyu hús varázsának demonstrálása és menükóstoló
② A Wagyu marhahús különlegességét bemutató anyagok kiosztása
③ A Wagyu hús elkészítéséhez kapcsolódó receptek osztogatása
④ A Wagyu marha tartásáról és húsának jellegzetességéről szóló videó vetítése

2. Esemény összefoglalója
Kiállítás megnevezése: OMÉK 2017
Dátum: 2017. szeptember 19- 22.
Helyszín: Magyarország, Budapest, Hungexpo
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

(x)