Jelen és jövő a minőségi közétkeztetésben

Szerző: | 2016.11.14 | Céghírek, Hírek

A közétkeztetés területén 1989 óta működő informatikai cég, a Quadro Byte Zrt. októberben a piaci terület szereplőinek szervezett kreditpontszerző szakmai konferenciát, ahol a résztvevők száma meghaladta a 300 főt.

A Quadro Byte Zrt. megalakulása óta számítógépes programjaival, kapcsolódó szolgáltatásaival megbízható szereplője a piaci szegmensnek. A közétkeztetés területére fejlesztett gyakorlati tapasztalatokra épülő programmoduljai több területen piacvezetők. A cég eredményességének titka, hogy ügyfeleiket partnerként kezelik és az informatikával hatékonyan támogatják üzleti sikereiket. Fontosnak tartják, hogy ügyfeleiknél mindig a jogszabályoknak megfelelő és korszerű program álljon rendelkezésre. A rendszerek lefedik az élelmezés valamennyi munkafolyamatát, a tervezéstől az értékesítésig, a gazdálkodás optimalizálásának támogatása mellett az előre feltöltött szakmai törzsekkel rengeteg munkát és felelősséget vesznek le a felhasználóik válláról. A korszerű informatikai technológia mellett a dietetikai, élelmezési és informatikai szakemberek által biztosított háttér fontos része szolgáltatásuknak.

A fentiek szellemében született meg a rendezvény gondolata, amelyre prominens előadókat nyertek meg. Az előadók a közétkeztetést érintő legújabb változásokról számoltak be. A jövőt előrevetítő előadások megismertették a résztvevőket az elkövetkező időszak kihívásaival, választ adtak arra, hogyan tudja az informatika hatékonyan támogatni a vezetők, az élelmezési szakemberek, dietetikusok munkáját. Kicsit betekinthettünk a közétkeztetés haladó külföldi megoldásaiba. Fontos jövőkép az alapanyagoktól kezdődően az azonosítás, a nyomon követhetőség, valamint megismertük az informatikai „felhő” adta lehetőségeket. A szakma szereplőinek találkozása jó alkalom volt nemcsak a tapasztalatcserére, hanem egymás munkájának megismerésére, a jövő nehézségeinek, kihívásainak felvázolására is.

A konferencia részletes anyaga hamarosan a www.qb.hu honlapon megtekinthető.

(x)