Jelölje kollégáját az év top 10 fiatal turisztikai szakembere közé!

Szerző: | 2023.11.13 | Hírek

Kiadónk idén is keresi azokat a fiatal turisztikai szakembereket, akik a szakma ígéretes tehetségei, és eddigi munkájuk érdemessé teszi őket arra, hogy szerepeljenek a magyar turizmus 2023-as top 50-es kiadványában. A nevezéseket november 16-a éjfélig várjuk.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is az olvasóink segítségét kérjük abban, hogy a 2024 elején megjelenő, A turizmus 50 fontos szereplője & top 10 polgármester és fiatal című, exkluzív kiadványunkban közzé tegyük a turizmus-vendéglátás szakma legígéretesebb fiatal szakembereinek top 10-es listáját is, és az 50 „nagyágyúval” együtt mutassuk be őket.

Az ő megtalálásukat nem kérhetjük a szakmai zsűritől – ahogyan a top 50 turisztikai szereplő esetében –, hiszen sokan nem is ismerhetik a fiatal szakembereket. Ön viszont felfedezheti kollégájában a szakma nagy tehetségét! Töltse ki a nevezőlapot, és jelölje legfeljebb 33 éves kollégáját a top 10 fiatal közé 2023. november 16. (csütörtök) éjfélig!

LEADOM A JELÖLÉSEMET >>>

A megadott határidőig beérkező nevek közül a legtöbb jelölést kapott 20 fiatal szakemberre újra lehet majd szavazni a Turizmus.com oldalán, és közülük kerül ki az a 10 személy, akiket részletesebben is bemutatunk a 2024. február 1-jei Turisztikai Évadnyitó Fogadásunkra megjelenő top 50-es kiadványunkban, továbbá weboldalunkon.

Köszönjük közreműködését a jelölésben!

A Turizmus Kft. csapata
_____________________________
Nyitókép: 123rf.com