Jubileumi Street Food Show a budapesti belvárosban

Szerző: | 2016.09.13 | Események, Hírek

Szeptember 17-én és 18-án immár tízedik alkalommal rendezi meg a Dining Guide a Street Food Show-t, és a rendezvény történetében harmadszor az Andrássy úton, az Európai Mobilitási Hét csúcspontjának számító Autómentes Hétvégén. Két napon át több mint 80 kiállító kínálatából válogathatnak a látogatók.

A baszk pacaltól kezdve az orosz borscs levesen át a pljeskavica burgerig vezet az út, hogy a garnélaburgerig vagy struccburgerig jussunk. És akkor ott van még a waffel, a gofri vagy a pálinkában egy éven keresztül érlelt szőlőszemes marcipán desszert. Több mint 50 ételárus kínál 200-nál is többféle ételt. A rendezvényen emellett erőteljes lesz a sör-, bor- és a pálinkakínálat.

Délutánonként zene is szól az Andrássyn, lesz akusztikus pop, hip-hop, rap, amerikai folkdalok, country, rockabilly, jazz, swing, blues és jazzy pop a Fruzsi&Boti Acoustic Duo, FrimFram Duo, Intu, Dynamite Dudes, Nagy Edi Trió, Oti Voice & Bass, és a Revo Project előadásában.

Belépő nincs, fizetni az árusoknál a feltöltőpontoknál váltható Festipay fesztiválkártyával, valamint egyérintéses bankkártyával lehet.

További részletek: https://www.facebook.com/events/514274872111995/