Júliusban érkezik az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz

Szerző: | 2021.06.23 | Hírek

„A vidéki vendéglátás csak néhány helyen működik; a budapesti helyzet csak akkor javul majd, ha a külföldiek visszatérnek; a hazai vendégek igényeiről alig van valós információ”

A tavaly februári Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála fényét már beárnyékolták az olaszországi történések és lezárások. Akkor még nem hittük volna, hogy alig néhány héttel később Magyarországon is elkezdődnek a szigorítások. Az azóta eltelt bő egy év bizonytalansággal, megpróbáltatásokkal terhelt időszak volt a gasztronómia szereplői számára. Több étterem a járvány kitörése óta zárva maradt, novemberben pedig egy időre minden étteremnek le kellett állnia. Most végre úgy tűnik, lassan helyreállnak a mindennapok.

Sokakat meglephet, hogy a Dining Guide tesztelő csapata ebben az időszakban is, amikor csak tehette, járta az országot annak érdekében, hogy 2021-ben is sorvezetőt adjon a vendégek kezébe. Júliusban érkezik az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz, melynek megjelenésével egyidőben a szokásos helyszínen, a Várkert Bazárban gyűlik majd össze a gasztronómiai élet krémje. Akár szimbolikus is lehet, hogy a Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálával zárt, és ugyanezzel a gálával nyit a koronavírus által leginkább terhelt szektor.

Kiemelt képünkön Fausto Arrighi, a Dining Guide ítésze szerepel.