Kedvezményes jelentkezés a Sirha Budapestre!

Szerző: | 2017.10.02 | Céghírek, Hírek

Kevesebb, mint két hét múlva, egész pontosan 2017. október 15-én zárul a Sirha Budapest kedvezményes jelentkezési ideje. Azok, akik eddig küldik vissza jelentkezési lapjukat a szervezőknek, akár 14%-os helydíjkedvezménnyel vehetnek részt a szálloda- és vendéglátóipar, gasztronómia, élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar, valamint csomagolóipar egyik legjelentősebb eseményén.

A Sirha Budapest Élelmiszeripari és Horeca szakkiállítás népszerűségét mutatja, hogy az idén két pavilonosra növelt kiállítási terület mintegy 70%-át eddigre már lefoglalta a több mint száz bejelentkezett kiállító.

Legutóbb 19 ország 374 kiállítója mutatkozott be a rendezvényen, ahol a kiállítási terület 23%-án szálloda- és vendéglátó ipari cégek állítottak ki. Miattuk a több mint 20.000 szakmai látogató negyede érkezett első sorban.

A Sirha Budapest minden évben számos szakmai versenynek és bemutatónak ad otthon, melyek egy része kifejezetten a vendéglátással kapcsolatos, mint például a Bocuse d’Or magyar döntője, vagy az először megrendezésre kerülő Omnivore Budapest, Közétkeztetési Szakácsverseny és az International Catering Cup magyar döntője. (A legutóbbinak október 6-án van a jelentkezési határideje (http://www.maresz.hu/cateringcup).

További információ a kiállításról és a jelentkezés feltételeiről a www.sirha-budapest.com/jelentkezes oldalon található. A kiállítás szakmai partnere az Agrármarketing Centrum, kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiapartnere a Trade Magazin.

(x)