Kedvezményes jelentkezés a Sirha Budapestre!

Szerző: | 2017.10.05 | Események, Hírek

Kicsit több mint egy hétig lehet még akár 14% helydíj-kedvezménnyel jelentkezni a közép-kelet-európai régió egyik legjelentősebb Élelmiszeripari és Horeca Szakkiállítására.

A Sirha Budapest 2014 óta a szálloda- és vendéglátóipar, gasztronómia, élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar, valamint csomagolóipar szakembereinek találkozóhelye. A kiállítás 2016-ban 20.000 szakmai látogatót vonzott akiknek a 24%-a elsősorban a szálloda- és vendéglátó ipari cégek miatt érkezett.

Számos, az iparági szereplők számára releváns program várja majd a látogatókat a Sirha Budapesten, többek között először kerül megrendezésre az Omnivore Budapest, az International Catering Cup és a Közétkeztetési Szakácsverseny, de újra helyet kap a Bocuse d’Or magyar döntője is.

A kiállítás utolsó kedvezményes jelentkezési határideje 2017. október 15., csatlakozzon helydíjkedvezménnyel az iparág olyan jelentős cégeihez, mint a Coninvest Kft., Culina System Kft., Földi Kft., Gasztrometál Zrt., Gastro Prompt Hungary Kft., Miele Kft., Rational International AG, Skill-Trade Kft., Winterhalter Gastronom s.r.o., Kombi Plusz Kft., Progast Kft., Rill Kft., Rist Kft., Fulker H+F Kft., R&S Catering Kft., Vend-Tex Kft.. A szakkiállításra összesen több mint 100 cég jelezte részvételi szándékát mintegy 6.000 négyzetméternyi területen.

További információ a www.sirha-budapest.com/jelentkezes oldalon található. A kiállítás szakmai partnere az Agrármarketing Centrum, kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiapartnere a Trade Magazin.