Kereshetővé válnak a food truckok 

Szerző: | máj 6, 2018 | Céghírek, Hírek | 0 hozzászólás

Elindult az első magyar food truck kereső szolgáltatás, a findthetruck.hu, amely célja, hogy a kocsikat folyamatosan nyomon követhesse a közönség az egész ország területén. Az első pár hónapban tesztüzemben működik majd a felület, amelyet fokozatosan országos  street food térképpé fejlesztenek a hazai food truck-osok. Május 4-én, a hagyományos tavaszi Food Truck Show első napján debütál az […]

Elindult az első magyar food truck kereső szolgáltatás, a findthetruck.hu, amely célja, hogy a kocsikat folyamatosan nyomon követhesse a közönség az egész ország területén. Az első pár hónapban tesztüzemben működik majd a felület, amelyet fokozatosan országos  street food térképpé fejlesztenek a hazai food truck-osok.

Május 4-én, a hagyományos tavaszi Food Truck Show első napján debütál az ország foodtruck-kereső weboldala. Azok az autók, akik részt vettek az eseményen, automatikusan bekerültek a rendszerbe, így a szolgáltatás indulásakor 50 autó hollétét mutattja meg a findthetruck.hu.

A szolgáltatás üzemeltetője a Magyar Street Food Egyesület, akik minden food truck tulajdonosnak lehetőséget biztosítanak, hogy regisztrálják az autójukat. A rendszer ugyanis nem helymeghatározáson alapul: minden food truck-os hozzáférést kap egy adminisztrációs felülethez, ahol maga frissítheti, hogy mikor és hol lehet az autóval találkozni.

A weboldalon a kocsik mindig láthatóak lesznek, ha épp ételt árusítanak; legyenek bármelyik vidéki rendezvényen vagy akár a legnagyobb zenei fesztiválok egyikén.