Készüljön fel a holnap kihívásaira a RATIONAL őszi roadshow-ján!

Szerző: | 2022.10.04 | Hírek

Ha szeretne többet megtudni a RATIONAL iCombi Pro és iVario Pro készülékeiről, de még nem volt lehetősége arra, hogy csatlakozzon bármelyik főzőbemutatónkhoz, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Ezen a roadshow-n minden bizonnyal talál egy Önnek megfelelő helyszínt. Ne hagyja ki az alkalmat, tekintse meg Ön is élőben, hogy a RATIONAL iCombi Pro-val hogyan párolhat, blansírozhat, süthet, grillezhet vagy akár füstölhet!

Győződjön meg a saját szemével, hogy hogyan tud az iVario Pro-val alacsony hőmérsékleten vagy éppen nyomás alatt főzni, bő zsírban sütni, miközben ezzel az egy készülékkel helyettesítheti szinte az összes hagyományos konyhai főzőeszközt.

Foto: Rational

Mivel négyszer gyorsabb a hagyományos főzőeszközökhöz képest, akár 40 százalékkal kevesebb energiát is igényel. Itt az ideje felkészülni a holnapra, ugye?

Az országszerte, több helyszínen megrendezésre kerülő főzőbemutatók során megkóstolhatja a kiváló, helyben készült ételeket is, amelyeket Szekeres Tibor, Kósa Attila és Zsiák Attila, a RATIONAL szakácsai élőben készítenek el Önöknek.

Következő állomásaink Lillafüred és Szeged!

IDE KATTINTVA nézze meg roadshow-dátumainkat, és regisztráljon ingyenesen!

Hamarosan találkozunk!

Ha bármilyen kérdése van a RATIONAL főzési bemutatóinkkal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben az info-hungary@rational-online.com címen vagy kövessen minket a Facebookon!

(X)