Kezeskednek a tisztaságért

Szerző: | 2018.06.19 | Céghírek, Hírek

A kézhigiéniát (is) népszerűsíti a Hungaro Chemicals

A mindennapok során számtalan olyan helyzet adódik, amikor észrevétlenül kórokozók kerülnek a kezeinkre, amelyek a szervezetbe jutva megbetegedéseket okozhatnak.  Alapos, tisztító-fertőtlenítő hatású kézmosással azonban megelőzhetők a komolyabb problémák, ezért nem csak a hétköznapokban, de a munkavégzés során is kiemelkedően fontos a kézhigiénia megőrzése.

Megdöbbentő belegondolni, vajon hány olyan ember lehet, aki nem mos kezet hazaérkezés után. Ennél is sokkolóbb, hogy akadnak, akik toalett-használatot követően is megfeledkeznek az alapvető higiéniáról. Nem csak a legkézenfekvőbb esetekben fontos azonban az azonnali kézmosás, hiszen akár tömegközlekedés használatakor, tankolás, kézfogás, beteglátogatás vagy állatok simogatása során is kórokozókkal fertőződhetünk.

Egészségünk megőrzéséért sokat tehetünk, ha naponta többször tisztító-fertőtlenítő hatású kézmosószert használunk, de ez nem mindig elég. A közétkeztetésben, vendéglátó- és szállodaiparban legalább ilyen fontos, hogy az ott dolgozók is makulátlan kezekkel érjenek az élelmiszerekhez, és a munkakörnyezetük is tökéletesen higiénikus legyen. Egyes munkavállalóknak jogszabály írja elő, hogy munkakezdés és minden munkafolyamat előtt fertőtlenítsék kezeiket, így például  kötelesek hulladék-kezelés, valamint orruk, hajuk érintése után is kezet mosni. Ehhez elérhetővé kell tenni számukra a hatósági előírásoknak is megfelelő, minőségi, megfelelő hatásfokú kézmosószereket, amelyek hatékonyan járulnak hozzá szűkebb és tágabb környezetük egészségének megőrzéséhez is.

A kizárólag magyar szakmai befektetők tulajdonában álló Hungaro Chemicals Kft. az ISO 9001 és ISO 14 001 szabványoknak megfelelő, saját fejlesztésű termékei a közintézmények, kórházak, ipari mosodák, élelmiszeripari üzemek mellett a vendéglátó- és szállodaipar számára is elérhetők. „A helyes kézmosás és a kézhigiéniás szerek elsajátításához szakembereink a minőségi, mégis megfizethető kínálatunk megismertetése mellett jegyzőkönyvezett oktatásokkal is hozzájárulnak” – emelte ki Krusinszki István, az Európai Unió- és Kelet-Európa szerte több leányvállalattal rendelkező társaság ügyvezetője.

„Fontosnak tartjuk, hogy a mindennapok mellett a közétkeztetésben, a vendéglátó- és szállodaiparban is rutinszerűvé váljon a kezek tisztán tartása, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a piac ezen szegmensében is megismerjék portfóliónkat, kiemelkedő ügyfélkezelésünket és háttérszolgáltatásainkat, amelyeknek köszönhetően többszáz elégedett viszonteladót és vásárlót üdvözölhetünk felhasználóink között” – tette hozzá.

Hungaro Chemicals Kft.

székhely: 4445 Nagycserkesz, Halmosbokor 6.

e-mail: hunchem@hunchem.hu

Tel.: (42) 508-970

(x)