Kisüzem Óbudán

Szerző: | 2018.05.22 | Események, Hírek

Május 25-27. között harmadik alkalommal rendezik meg az Óbudai Kézműves Sörök Fesztiválja – Kisüzem 2018 rendezvényét a III. kerületben, amelynek célja a kulturált és minőségi italfogyasztás népszerűsítése.

Idén a hazai nedűk seregszemléjén 23 magyar sörfőzde mintegy 200 kézműves sörével, ingyenes zenei programokkal, valamint gasztrocsemegékkel, érdekességekkel, bemutatókkal és sörmester workshopokkal várnak mindenkit a szervezők az óbudai Fő téren és a Kobuci kertben

A kézműves sörök készítésének kulisszatitkaiba avatják be az érdeklődőket a legavatottabb szakértők a rendezvényt kísérő ingyenes sörmester workshopokon, ahol a legjobb hazai nedűket mutatkoznak be, köztük a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületének áprilisi versenyén díjazott gyémánt- és aranydiplomás sörök is.

Nem marad el a fesztiválhangulat sem, ingyenes nagykoncertek kínálnak zenei élményeket a kilátogatóknak Rátonyi Krisztina televíziós műsorvezető háziasszonyi kalauzolásával. Fellép a Péterfy Bori & Love Band, a Fran Palermo, a Canarro, a Magidom, az Ezüst-Patak, a Redbreast Wilson & The Juke Joint Revival, a Kerekes Band, az Ed is On, a Mörk, a Stoned és a The Carbonfools is.

A rendezvény az Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Nkft. szervezésében Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával valósul meg a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete és a Kobuci kert közreműködésével.

További információk és részletes program: www.gasztrobuda.hu