Kiválasztották Magyarország Tortáját

Szerző: | 2022.07.18 | Hírek

Háromfordulós zsűrizési körben a Magyar Cukrász Ipartestület idén is kiválasztotta Magyarország Tortáját, valamint az Egy Csepp Figyelem Alapítvánnyal együttműködve a Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztesét.

A torták hivatalos sajtótájékoztatója várhatóan 2022. augusztus 1-jén lesz, eddig az időpontig a nyertes tortákat nem hozzák nyilvánosságra, ám annak érdekében, hogy a cukrászatok megfelelően fel tudjanak készülni a torták elkészítésére, a recepteket, technológiát kizárólag tagjaiknak – jelszóval védve – felteszik honlapjukra. A torták 2022. augusztus 19-től lesznek árusíthatók, a receptek csak év végétől lesznek sajtónyilvánosak.

Ahhoz, hogy a tagok megkapják a megtekintéshez és letöltéshez szükséges jelszót, a Cukrász Ipartestület honlapján található nyilatkozatokat kell aláírva visszaküldeni.

A torták elkészítéséhez a tagok technológiai segítséget kaphatnak a menüpontok alá a későbbiekben felkerülő videókból, fotókból, július 26-án kedden pedig bemutató sütést tartanak a Cukrász Ipartestület székházában mindkét torta elkészítéséről.

A részt vevő cukrászdák listája felkerül az Ipartestület honlapjára, valamint a cukormentes tortát készítő cukrászdák listája felkerül még a Magyarország Cukormentes Tortája weboldalra is.