Felix a maximumot nyújtja délelőtt

Szerző: | 2019.07.10 | Hírek

A klasszikus angol reggelitől a glutén – és tejmentes palacsintáig, minden megtalálható a Felix Kitchen&Bar nyári brunch kínálatában.

Késő reggeli, korai ebéd, vagyis brunch dunai panorámával, fantasztikus fogásokkal és lágy dallamokkal! Ezt kínálja a Felix Kitchen&Bar Summer Brunch rendezvénysorozata minden héten szombaton és vasárnap a kikapcsolódásra vágyó vendégeknek.

Azoknak, akik a délelőtt folyamán is a könnyű ételeket kedvelik, az ún. superfood fogások jelenthetik a tökéletes választást. Legyen ez akár a feketeribizli, málna, acai bowl, a matcha green bowl vagy az avocado toast, de a breakfast buddha bowl is telitalálat. A klasszikusabb brunch vagy reggeli fogások szerelmesiről sem feledkezett meg Kovács Árpád séf, aki az eggs benedict és a klasszikus angol reggeli mellett egy merészebb fogással, a sült-marinált kápia paprikával tálalt kacsás gofrival is igyekszik a vendégek kedvében járni.

“A brunch étlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy a könnyű, akár mentes ételektől kezdve a tartalmasabb fogásokig mindenki megtalálja nálunk a kedvencét. A tradicionális ételekről sem feledkeztünk meg, de igyekeztünk egy-egy kevésbé megszokott tételt is becsempészni azoknak a vendégeknek, akik nyitottak az újdonságok iránt”

– mondta el Árpád.

S, hogy mit ehetnek azok, akik a tartalmasabb étkezés hívei? A klasszikus hamburger, a garnélás spagetti, vagy akár a különböző bagel összeállítások között tobzódhatnak. Az édes fogások pedig főételként vagy desszertként is tökéletes kiegészítői lehetnek a reggelnek, hiszen a glutén- és tejmentes gofrival, valamint a ház palacsintájával biztos, hogy nem lehet mellényúlni.

A Felix egész nap nyitva tart, hétköznap a reggeli menü már 7.30-tól elérhető, a Summer Brunch pedig minden szombaton és vasárnap 9.30 és 16.00 között várja a vendégeket. A fogások kipróbálása után pedig a kultúrára nyitott vendégek számára is tartogat a hely programokat, hiszen a tavaly óta működő Ybl Budai Kreatív Ház és az új étterem célja, hogy a kultúra és a gasztronómiai kiegészítse egymást az épületben. A kiállítótér legújabb tárlatában hat magyar művésznő, Fabricius Anna, Lovas Ilona, Moizer Zsuzsa, Rabóczky Judit, Szabó Klára Petra és Tranker Kata alkotásait mutatják be az „Öntárgyiasítás, női pozíciók” témához kapcsolódva július 4-től.